Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Evde Geçireceğiniz Vakitleri Keyifli Hale Getirmenin Yolları

12-05-2020 13:28
Evde Geçireceğiniz Vakitleri Keyifli Hale Getirmenin Yolları

 

Evde Güzel Zamanlar Geçirmek için Bunları Deneyin

Hepimizin Evde Kaldığı bu günler bazen oldukça can sıkıcı ve stresli bir hal alabiliyor. Bir de evinizde sürekli " canım sıkılıyor” diye ağlayan bir çocuğunuz var ise bu durum oldukça katlanılmaz olmaktadır. Bu noktada, hem sizler hem de çocuklarınız için evinizde geçirdiğiniz zamanları keyifli ve kaliteli hale getirecek seçenek bulunuyor.

İşte arkadaş veya aileniz ile evde yapabileceğiniz çeşitli aktiviteler…

Aile Oyunlarını Deneyin

Ailecek evde oturduğunuz akşamlarda televizyonu kapatmanın, telefonu bir kenara bırakmanın ve kendi içinizde son derece eğlenceli Oyunları oynamanın belki de en güzel zamanları bu günler. Dilerseniz çocuklarınızı yanınıza çağırın ve hep birlikte birbirinden farklı oyunları deneyin. Bu noktada, hem fiziksel hem de düşüncel becelerinizi geliştirecek Jenga, kelime haznenizi genişletmek ve çocuğunuza yeni kelimeler öğrenme konusunda yardımcı olabilmek için Scrabble, fiziksel becerilerinizi nasıl daha iyi kullanmanız gerektiğini görebilmek için Twister ve hesaplama konusunda sizlere büyük bir yarar sağlayacak Monopoly gibi birçok oyun alternatifiniz bulunuyor.

Sanatsal Aktivitelere Yönelin

Resim yapmanın ruhunuza pek çok olumlu etkisi bulunmakta. Zihninizden geçenleri dışarıya vurarak sakinleşmenize destek olan resim, aynı zamanda hem sizin hem de çocuklarınızın sanatsal yönünü geliştirecektir.

Bu günleri hem güzel ve etkili şekilde değerlendirmek için ihtiyacınız olan şeyler biraz boya ve fırça. Sonra dilerseniz pencereden izlediğiniz kuşları, isterseniz kocaman bir çınarı, isterseniz de aile bireylerinizi çizebilir, renklendirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra, tercihinize göre seramik ürünlerde deneyebilirsiniz. Dekoratif tabak, kase gibi ürünleri kendi elleriniz ile şekillendirebilir ve istediğiniz desenleri çizerek eşsiz birer parçaya dönüştürebilirsiniz. Ayrıca, çocuklarınız ile birlikte, farklı renklerdeki Oyun Hamurları ile çeşit çeşit figürler ortaya çıkararak çocuklarınızın yaratıcılığını geliştirmek mümkün.

Son Teknolojik Hoparlör ile Müziğin Keyfine Varın

Ailecek yapabileceğiniz en etkili aktivitelerden biri de dans etmektir. Kaliteli bir hoparlör ile en sevdiğiniz şarkıyı açabilir, hep birlikte enerjinizin son damlasına kadar dans edebilirsiniz. Sizleri oldukça rahatlatacak olan bu aktivite aynı zamanda bolca hareket etmenizi sağlayacaktır.

Evinizde geçirdiğiniz zamanlarda ihtiyacınız olan oyunlar, teknolojik ve sanatsal ürünler Koseoglukirtasiye.com adresinde sizleri bekliyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.